Castellano
Eina amb la qual és possible consultar els convenis, acords i pactes assolits en procediments de negociació col·lectiva, publicats en el DOGC o el BOE, amb incidència a Catalunya, en versió catalana o castellana (prèvia selecció inicial), vigents (convenis vigents i prorrogats) o no (tots).

L'eina permet accedir al text complet dels convenis col·lectius i les seves revisions, modificacions, correccions i aclariments, en format PDF, publicat al DOGC o el BOE. També permet accedir a una fitxa tècnica que inclou la informació bàsica de cada tipus d'acord. Més informació

La consulta es pot fer per mitjà de la cerca especialitzada (adreçada principalment a professionals, administracions, sindicats i associacions empresarials, universitats, observatoris, etc.), o pel nom de l'empresa, així com per sector i subsector (adreçats a qualsevol usuari).
Cerca especialitzada Cerca per sectors Cerca per nom d'empresa
Permet trobar acords per codi de conveni, introduint una paraula o terme significatiu referent al seu àmbit funcional, codi CCAE, núm. de DOGC o BOE, data de publicació, matèries que regula, sector i subsector, i nom d'empresa.

Accés als acords que regulen determinats àmbits d'activitat econòmica, mitjançant dos nivells de selecció: sector i subsector.

Accés als acords a través de dos tipus de selecció: per directori alfabètic d'empreses o introduint una part o tot el nom de l'empresa.

Nombre de visites: 15455902